Infinity Studio

Nevoia de a arata bine echivaleaza cu succesul personal.
Timpul poate fi inamicul sau prietenul nostru.
Starea de bine, vine si atunci cand ne privim in oglinda.


Ne suntem datori sa aratam bine tot restul vietii nu numai pentru ocazii speciale.
Viata este mai frumoasa cand aratam bine !

Infinity studio a fost infiintat la 1 februarie 2002. De fapt totul a pornit de la dorinta de a forma o echipa de profesionisti care sa stea la dispozitia clientelei deja formate. Nu a fost usor, desi putem spune ca formam deja o echipa deoarece hairstylist-ii lucreau impreuna de 8 ani la o unitate de stat. A fost greu sa gasim oamenii potriviti la locul potrivit, dar putem spune ca acum avem o echipa cu adevarat, o echipa care poate face fata oricaror incercari. Putem spune asta deoarece colaboram pentru ca rezultatul final sa fie maxim. Nu putem sa nu punem la socoteala experienta acumulata in timp, deoarece manualitatea se castiga prin munca cu clientul. Ne putem lauda chiar cu participari la concursuri de profil la care lucrarile noastre au fost foarte apreciate desi nu au fost pe primul loc. Cea mai recenta participare a fost odata cu lansareanoilor tendinte de toamna/iarna 2005-2006, L’oreal Professionnel a organizat cel mai mare shooting realizat vreodata in lumea coafurii. Concursul a constat in interpretarea si pregatirea tendintelor in propriul nostru stil finalizat cu un shooting profesionist realizat cu ajutorul cunoscutului fotograf Marius Baragan.
Nu ne oprim aici, participam la toate evenimentele importante din lumea coafurii si nu numai. Cea mai mare dorinta a noastra este sa ne cunoastem cu adevarat valoarea, de aceea participam la concursuri. Pentru noi concurenta loiala inseamna evolutie.

 

 

COAFURA
Tunsori clasice, tunsori in ultimele tendinte, vopsit, suvitat, permanent. Toate serviciile sunt realizate respectand fizionomia clientei dar si profesia acesteia si folosind tehnici de lucru de ultima ora.
Colaboratorii nostrii pe aceasta linie sunt : Wella, Sistem Profesional, L’oreal, Matrix, Londa, Hair Liht.
Pentru toate produsele cu care se lucreaza exista seminarii la care noi participam, ca sa avem rezultate bune trebuie sa cunoastem foarte bine fiecare produs in parte.
:: MANICHIURA-PEDICHIURA
Sunt efectuate cu produse de ultima ora. Manichiura cu prosduse Mavala este cunoscuta in toata lumea, manichiura traditionala este efectuata cu produse Janet Nails, se efectueaza si manichira tehnica realizata cu praf de portelan, dar si reconstructie de unghii.
:: COSMETICA
Produsele folosite la cosmetica sunt Macon si Juliet Armand iar pentru machiaj Malu Wilz. Tratamentele faciale sunt efectuate dupa o discutie atenta a cosmeticienei cu clenta pentru ca fiecare persoana este diferita. Se foloseste pentru epilatii ceara traditionala dar si ceara de unica folosinta. Pentru ocazii speciale se fac machiaje de zi sau de seara iar pentru persoanele care au probleme de depigmentare sau de pigmentare pronuntata exista produse speciale care camufleaza.

 

office@infinity-studio.ro
Telefon : 0241/660184 ; 0341.454.449
Adresa : Str. Dimitrie Bolintineanu, nr. 35 A (colt cu Mamaia 11) Constanta