Scoala de Coafura- Centrul de Excelenta in Coafura New Andrei- Media Style

Coafor- nivelul 1

In nomenclatorul de meserii din Romania nu exista acest nivel

Coafor – nivel 2

Durata cursului este de 5 luni. Diploma eliberata la absolvirea cursului este recunscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Invatamantului. Data de incepere a urmatoarelor cursurilor este preconizata pentru sfarsitul lunii mai 2010.  Numarul de locuri este limitat la 22 de cursanti pe serie. Toti cursantii nostri si-au gasit locuri de munca si sunt foarte apreciati!

Taxa de scolarizare pentru nivel 2 – coafor este de 1.200 euro. Din pretul cursului aproximativ 500 euro reprezinta materialele folosite de fiecare cursant. Daca doriti sa va faceti o cariera in hairstyling nu ezitati sa ne contactati.
Sub directa indrumare a specialistilor nostri Razvan Andrei (membru Echipa Wella Romania Director Artistic Intercoiffure Romania) si Gabriela Andrei (membru Intercoiffure Romania, Hairstylist New Andrei Style), ambii lectori cu pregatire internationala in coafura, personalul solonului-scoala ofera tuturor celor interesati, servicii de coafura de cea mai buna calitate.
Preturile pentru modele includ doar valoarea produselor nu si manopera.
Produsele folosite sunt in exclusivitate Wella Profesional din gamele: Koleston Perfect, Color Touch, High Hair, Lifetex, Blondor si Perform.
Va asteptam de luni pana joi inclusiv, intre 9-12, cu programare in prealabil la tel. scolii 021.634.41.47, sau mobil 0724264495( Georgeta Hulub)

Coafor stilist – nivelul 3

Acest curs de perfectionare are acreditarea Ministerului Muncii si pentru inscriere aveti nevoie de diploma de coafor. Este de preferat sa aveti si o experienta profesionala de minim 2 ani in coafura.

Vrei sa primesti diploma de coafor stilist intr-o luna?
Vrei sa ti se ateste calitatea de stilist Wella?
Vrei sa te perfectionezi cu cei mai bine pregatiti coafori din Romania?
Vrei sa inveti si sa lucrezi cu membrii Echipei Wella Romania?
Vrei sa primesti pe langa 4 diplome de specializare Wella
si o diploma de Coafor Stilist recunoscuta de Ministerul Muncii, Ministerul Invatamantului si de Comunitatea Europeana?

Ce ai de facut?

Urmeaza cursurile Centrului de Excelenta in Coafura NEW ANDREI-MEDIA STYLE si in 4 saptamani vei urma 4 cursuri (2 zile/8 ore/zi) de specializare Wella la Studioul Wella din Bucuresti plus 4 module (2 zile/4 ore/zi) de perfectionare, de cate 2 zile/saptamana la Centrul de Excelenta in Coafura NEW ANDREI-MEDIA STYLE sub indrumarea lui Razvan si a Gabrielei Andrei.

Pentru detalii suplimentare vizitati www.newandreistyle.ro rubrica de scoala.

RELATII:
Persoana de contact – Hulub Georgeta, telefon mobil 0724.264.495.
Adresa scolii: sos. Oltenitei, nr 225A, parter cam. 4, 5, etaj 1 cam. 9, in INCUBATORUL DE AFACERI, nr. de tel./fax : 021/634.41.47
Mijloace de transport:
metroul statia Piata Sudului (Big Berceni)
tramvai 34,11 (4 statii de la Big Berceni pana la capat).