Scoala de coafura Conel Saru – cursuri calificare coafor

Scoala de coafura Cornel Saru  va fi locul  care isi propune sa ofere publicului romanesc, un public pe care cu bucurie se constata de ceva vreme a fi unul tot mai instruit, educat si pretentios, specialisti in adevarul sens al cuvantului. Absolventii cursurilor scolii vor fi oameni ce vor sti cu siguranta ce inseamna respectul pentru client, pentru calitatea serviciilor dar mai ales pentru actul profesional.

Cunoasterea experienta si educatia lui Cornel Saru sunt puse in slujba crearii unor generatii de hair stilisti super profesionisti, oameni din mainile carora vor iesi veritabile stari de implinire si nu doar culori, tunsori si coafuri!

Calitatea informatiilor oferite este una de inalta tinuta garantata de o echipa exceptionala, formata dincolo de profesionisti scoliti la cele mai renumite scoli internationale dar si din oameni deosebiti, cu educatie impresionanta, oameni care impartasesc alaturi de Cornel Saru dorinta remarcabila de a face o schimbare in bine.

Modulul bazic

Cursuri de calificare coafor si coafor stilist destinate tuturor celor care doresc sa faca primii pasi in industria de infrumusetare oferindu-va posibilitatea ca dupa terminarea cu succes a acestora sa beneficiati de diploma eliberata de Ministerul Muncii , Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei , Cercetarii si Inovarii , recunoscuta la nivel national si pe teritoriul Uniunii Europene, cu calificare in meseria de coafor/coafor stilist

Cursurile includ atat lectii teoretice , sprijinite de prezentari power point cat si aplicative , realizate prin demonstratii , practica pe modele si roll play oferite la intervale regulate de timp pentru a va evalua progresul castigat pe parcursul cursului.

Cursurile acopera deprinderile si notiunile esentiale in coafura asigurand cursantului cunostintele necesare si abilitatile practice cerute pentru a lucra independent intr-un salon de infrumusetare.

Natura si continutul acestor cursuri se schimba de la un nivel la altul insa cheia de baza ramane constanta:un staff profesionist si prietenos care va ghideaza si va monitorizeaza activitatea constant pe intreaga durata a cursului pentru a se asigura ca veti reusi sa evoluati cu succes catre atingerea scopurilor propuse , folosirea produselor profesionale Keune si a echipamentelor de lucru performante.

Sesiunile practice ale acestor cursuri vor fi prezentate de insusi Cornel Saru astfel incat , veti avea siguranta ca toate informatiile primite vor fi corect asimilate si insusite.

Durata cursului: 18 sapt, data de incepere 10 august 2010

Modulul Specialist

Curs de specializare coafor stilist

Cariera ta are nevoie de o noua perspectiva sau abordare a ceea ce inseamna actul profesional ?

Cursurile de specializare reprezinta solutia optima pentru toti cei care doresc o crestere semnificativa a nivelului profesional.

Cursul  isi propune sa sa va ajute sa imbunatatiti si personalizati abilitatile profesionale dobandite pana in acest moment si sa consolidati altele noi prin dezvaluirea ultimelor noutati din domeniu

Dupa finalizarea cu succes a cursurilor beneficiati de diploma de absolvire coafor stilist , eliberata de Ministerul Muncii , Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei , Cercetarii si Inovarii.

Formatul cursului cuprinde sesiuni tehnice , practice si teoretice care va permit dezvoltarea si exprimarea talentului la un nivel superior  prin dezvaluirea si adaptarea celor mai noi tehnici  care sa se potriveasca perfect nevoilor si cerintelor clientilor vostri.

Ideal pentru stilistii calificati (detin deja o diploma de calificare in meseria de coafor ) care doresc sa aduca nivelul profesional la o treapta superioara , pentru ca , in viziunea noastra , un coafor de succes are nevoie constant de a da curs creativitatii prin descoperirea si experimentarea celor mai noi tehnici si idei de colorare si tunsoare din domeniu.

Acest curs implica foarte multa munca si dedicare din partea cursantilor dar , la finalul lui , veti fi mai experimentati , mai competenti si mai increzatori.

Durata cursului 5 saptamani , data de incepere 13 iulie 2010

Informatii suplimentare :

www.cornelsaru.ro ; e-mail: office@cornelsaru.ro

tel: 0747 077 000