PROMOTIE IULIE 2010

Oferta Crema de ochi Eye Concentrate si Crema de noapte Linelles CADOU !

Comandati acum 1 kit Cell Active si crema de zi Restorative SPF20  in valoare de 582 RON+TVA si primiti GRATUIT Crema de ochi Eye Concentrate si crema de noapte Lineless 50ml in valoare de 265 RON+TVA


Kitul Cell Active este destinat realizarii unui tratament facial profesional complex ca si efecte dar facil de realizat.

Acest kit ca si ingredienti principali este reprezentat de celulele stem din arborele de sequoia si floare de vita de vie obtinute printr-un proces biotehnologic complex realizandu-se astfel un tratament bio–organic cu ingredienti care nu au fost supusi tratarii cu pesticide sau ingrasaminte.

Kitul Cell Active Age Renewal se realizeaza pentru 6 tratamente si contine: 6 plicuri peeling microdermoabraziune cu bamboo extract, 6 fiole concentrate, 6 masti, crema contur ochi si crema final tratament.

Produsele destinate utilizarii acasa sunt :

Restorative Fluid SPF 20 este un fluid regenerator cu celule stem si protectie solara SPF20.

Lineless Night Cream este o crema bogata in celule stem vegetale cu un efect global anti-imbatranire.

Eye Concentrate este o crema destinata conturul ochilor cu celule stem vegetale care stimuleaza fermitatea tesutului, reface densitatea pielii si are un efect anti-imbatranire global. De asemenea, contine activi ce actioneaza impotriva cearcanelor si pungilor de sub ochi. Confera un look tineresc.

Oferta Corrective Cream CADOU !

Comandati acum Demachiantul Pure Solution Cleansing Gel 250 ml, Pure Solution Akno Control Lotion 500 ml si Pure Solution Balance Mask  in valoare de 208 RON+TVA si primiti GRATUIT Corrective Cream in valoare de 49 RON+TVA

Pure Solution Cleansing Gel 250 ml. Gel demachiant catifelat adresat tenului gras si accneic, care curata in profunzime. Elimina toate petele de pe piele, inchide porii si regleaza secretia de sebum.

Pure Solution Akno Control Lotion 500 ml – Lotiune tonica adresata tenului accneic. Ajuta la prevenirea punctelor negre si petelor

Pure Solution Balance Lotiune tonica adresata tenului accneic. Ajuta la prevenirea punctelor negre si petelor.  Indeparteaza uleiul si reduce luciul, lasand pielea curata si proaspata.

Corrective Cream Crema tratament pentru imperfectiunile locale, acnee. Regleaza aspectul pielii cu exces de sebum, principalul vinovat pentru punctele negre si alte pete. Are actiune antibacteriana asupra microorganismelor care provoaca acneea si iritatiile faciale.

Oferta Peeling Vino Caldo CADOU !

Achizitionati acum 2 Uvaslim in valoare de 338 RON+TVA si primiti GRATUIT un Peeling termic Vino Caldo in valoare de 115 RON+TVA

Uvaslim este o crema de masaj anticelulitic cu extract natural de struguri (vitis vinifera extract) si celutrat, ingredient activ extras din iod.

Noul peeling Vino Caldo este un exfoliant pe baza de pulpa si extract de struguri. Pulpa de strugure este cea responsabila pentru exfolierea de la nivelul pielii, in timp ce extrasul de struguri si proprietatile sale anti-oxidante sunt cele care aduc pielii beneficii de anti-imbatranire.

*Pentru a beneficia de aceste promotii plata se va efectua la livrare.

Oferta Discount pana la 20%

Comenzi in valoare de 500-1200 RON+TVA cu PLATA LA LIVRARE primiti 15% DISCOUNT

Comenzi in valoare de 500-1200 RON+TVA cu PLATA LA TERMEN primiti 8% DISCOUNT

Comenzi de peste 1200 RON+TVA cu PLATA LA LIVRARE primiti 20% DISCOUNT

Comenzi de peste 1200 RON+TVA cu PLATA LA TERMEN primiti 12% DISCOUNT

*Oferta valabila pana la 31 IULIE 2010 in limita stocului disponibil pentru comenzi cu plata la livrare!!!

**Promotiile prezentate in oferta nu se cumuleaza!