Day Spa

Electrostimulare, impachetari in termocuverta cu namol marin, termosudatie cu parafina rece, masaj anticelulitic, masaj de relaxare, masaj terapeutic, reflexoterapie, tratament cu benzi (la rece) pentru slabire intensiva, vinoterapie la cald si la rece, multiterapie vacuum.

Day Spa s-a nascut din dorinta de a-ti deschide aripile si a incerca sa fii mereu TU. Din dorinta de a te vedea increzatoare in frumusetea ta si in puterea ta de a face tot ce iti propui. Am vrea sa te vedem daruind zambete cu generozitate, bucurandu-te de tot ce te inconjoara si de tine insati.

Slabire, modelare corporala, tratamentul celulitei, tonifierea musculaturii, fermitatea pielii, relaxarea si eliminarea durerilor articulare, problemelor de circulatie, senzatiei de picioare umflate, tratarea diferitelor afectiuni prin reflexoterapie. Iti oferim toate astea intr-o atmosfera intima si prietenoasa, creata special pentru ca tu sa nu te simti ca intr-o clinica, inconjurata de halate albe, impersonale. Ci ca printre prietene, inconjurata de specialisti in tratamente corporale de slabire, anticelulita, de modelare si fermitate, care sunt acolo doar pentru tine.

Speram ca stii cat de mult contezi pentru noi si cat de pretioasa este opinia ta. Suntem intotdeauna receptivi la nevoile tale pentru a le satisface pe deplin. Deoarece ti-ai exprimat dorinta de a beneficia, pe langa tratamentele corporale, si de tratamente faciale, iata ca te-am ascultat! De acum, in cadrul centrului Day Spa vei avea si cosmetica faciala si corporala: epilat, pensat, vopsit gene si sprancene, masaj facial, diagnoza ten si tratamente faciale profesionale Bruno Vassari.

Unul dintre remediile considerate de medici ca fiind cele mai eficiente in lupta cu celulita! De altfel, masajul vacuumatic este folosit in timpul operatiilor de liposuctie sau ca terapie post-operatorie, pentru mobilizarea stratului de grasime, dar si pentru redarea conturului ferm al corpului. Este dovedit ca masajul cu vacuum stimuleaza imbunatatirea circulatiei sanguine cu aproape 400% si cresterea productiei de colagen cu pana la 130%.

Tratamente corporale revolutionare de slabire, topire a grasimilor, subtiere, fermitate, tonifiere si anti-age targetate pe tipuri de celulita (celulita dura si compacta si celulita cu retentie de apa.

Tratamentul la rece cu benzi elastice foloseste produse de slabire si modelare Bruno Vassari.
Rezultatele: de la 1 la 4 si chiar 5 cm pierduti la prima sedinta! S-a demonstrat in fata clientelor noastre!