Body Shape

Deja ne putem mandri cu o experienta solida in tratamentele de intretinere si modelare corporala. Marturie ne stau rezultatele la care ati ajuns. Acum suntem mai multi, mai buni, mai accesibili din toate punctele de vedere. Aparate de ultima generatie, produse de inalta calitate, personal bine pregatit si mereu la dispozitia ta: toate acestea inseamna BodyShape. Si ceva in plus: intelegere, pasiune pentru ceea ce facem si, mai presus de orice, dorinta sincera de a va ajuta sa va simtiti mandre ca sunteti…voi.

Suntem o echipa tanara care-si doreste sa fie alaturi de voi, pentru a va ajuta in orice problema de estetica corporala pe care o aveti! Fiecare dintre cele ce ne vor calca pragul va avea parte de tratamente specifice unui astfel de centru : electrostimulare, termocream, impachetari cu namol termic, impachetari cu ciocolata, STARVAC, presoterapie.

Saloanele noastre se afla in toate zonele capitalei, fiind foarte usor de gasit: Lahovari, Panduri, Drumul Taberei, 1 Mai .In oricare dintre ele veti regasi aceeasi atmosfera calda, vesela, optimista si plina de intelegere, in care sa va destindeti pe tot parcursul efectuarii tratamentului. Si ne-am gandit si la locuitoarele din alte orase precum Ploiesti si Pitesti. Pe acestea le astepta, in centrele de langa ele. Suntem aproape de voi!

Electrostimulare

Starvac

Impachetari Cu Geluri Anticelulitice

Impachetari Cu Namol Marin

Impachetari Cu Ciocolata

Termosauna

Bronz Prin Dha (Dihidroxiacetona)

Presoterapia

Masaj facial vacuum

Masaj cu pietre calde

Tratament de slabire soc

Tratament corporal soc impotriva celulitei

Tratament corporal soc pentru intarire corporala

Tratament bifazic pentru pierdere volum si intarire